Ilmaisukoulu Tuike Ilmaisukoulu Tuike

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020

Ilmaisukoulu Tuike tarjoaa teatteritaiteen perusopetusta kaikille 5-vuotiaasta aikuisiin saakka. Ryhmiä löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajille.

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020 on nyt auki uusille oppilaille. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa pilvikanava.fi/tuike. Sivustolta näet tarkemmat tiedot lukuvuoden ryhmistä ja kokoontumiskerroista. Etusivulta näet tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen, maksuihin sekä ryhmän tason valintaan.  Lue ohjeet tarkasti tehdessäsi ilmoittautumista. Ryhmät täyttyvät nopeasti, eli kannattaa ilmoittautua pikaisesti!


Kaikkiin hintoihin lisätään ilmoittautumismaksu 15 euroa. Mikäli ilmoittautuu ensin vain syyslukukaudelle ja jatkaakin samassa ryhmässä kevätlukukauden, ilmoittautumismaksua ei tarvitse maksaa uudelleen.

Vapaaoppilaspaikat ja alennukset:

Vapaaoppilaspaikkoja tai maksun alennuksia lukukausimaksuista haetaan kirjallisesti Teatteriyhdistys Tuike ry:n hallitukselta. Teatterin hallitus päättää vuosittain vapaaoppilaspaikkoja varten varattavan summan.

Sisaralennus, 6 € / lukukausi, annetaan kaikille perheille, joiden perheestä useampi kuin yksi opiskelee Ilmaisukoulu Tuikkeessa. Sisarusalennus huomioidaan laskussasi. Muistathan ilmoittaa oikeudestasi alennukseen: ilmaisukoulu@teatterituike.fi

Kaupan ehdot:

1. Opiskelupaikan peruuttaminen ja kurssin lopettaminen

Ilmoittautumismaksua (15 e) ei palauteta, vaikka opiskelupaikkaa ei otettaisiinkaan vastaan. Ilmoittautumismaksu vähennetään kurssimaksusta. Opiskelupaikka voidaan kuitenkin peruuttaa ensimmäisen tunnin jälkeen ilman lisämaksua. Tämän jälkeen olet sitoutunut maksamaan lukukausimaksun kokonaisuudessaan riippumatta siitä, vaikka et kävisikään tunneilla. Jos oppilas keskeyttää kurssin kesken lukukauden, kurssimaksua ei palauteta. Produktioryhmissä olet sitoutunut maksamaan koko vuoden kurssin alkaessa. Näitä kursseja ei voi lopettaa kesken lukuvuotta. Lukukausi tai lukuvuosimaksu maksetaan maksulinkillä, jonka saat ennen kurssin alkua.

2. Maksu erissä

Voit halutessasi maksaa maksun erissä. Kun olet saanut sähköpostiisi maksulinkin, klikkaa Jousto-vaihtoehtoa ja tee osamaksusopimus. Tuike ei vastaa osamaksusopimuksen sisällöstä eikä ulkopuolisen tarjoajan mahdollisista lisämaksuista.

3. Maksun palautus

Lukukausimaksun palautusta voi anoa vain lääkärintodistuksen perusteella. Tällöin voidaan harkita maksun palautusta niiltä tunneilta, jotka jäävät käyttämättä ilmoituksen jälkeen. Aina laskutetaan kuitenkin tunnit lopetusilmoitukseen saakka, riippumatta siitä onko tunneilla käyty, eli ilmoita kurssin lopettamisesta välittömästi, lukukausimaksun palautusta ei voi hakea takautuvasti. Mikäli yhdistyksen hallitus hyväksyy maksunpalautusanomuksen, tullaan siitä veloittamaan kaikki järjestetyt tunnit lopetusilmoitukseen saakka sekä 10 e käsittelymaksu.

4. Läsnäolo

Poissaolosta tai myöhästymisestä on aina ilmoitettava suoraan omalle opettajalle mahdollisimman hyvissä ajoin. Jos osallistut produktioryhmään, sitoudut olemaan läsnä oppitunneilla. Opettajalla on oikeus poistaa oppilaan rooli näytelmästä, mikäli oppilas on toistuvasti tunneilta poissa. Opettaja antaa tällöin oppilaalle roolin sijasta muita tehtäviä produktion suhteen, kuten esim. puvustusta tai valosuunnittelua.

5. Vakuutus

Ilmaisukoulu Tuike ei vakuuta oppilaita oppituntien ajaksi.