Vanhojen oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020 alkoi 7.5.2019  – ilmoittautumislinkki on lähetetty kaikkien nykyisten oppilaiden ilmoittamiin sähköposteihin. Tarkista siis sähköpostisi (myös roskaposti!) ja ota yhteyttä, mikäli et ole saanut viestiä keskiviikkoon 8.5. mennessä.

Ilmoittautuminen uusille oppilaille aukeaa 24.5. – ilmoittautumislinkki julkaistaan silloin nettisivuilla

Ilmaisukoulu Tuike tarjoaa teatteritaiteen perusopetusta kaikille 5-vuotiaasta aikuisiin saakka. Teatteriryhmät etenevät iän mukaan tasolta toiselle. Otamme uusia oppilaita mukaan toimintaan syksyisin sekä vuodenvaihteessa. Vanhojen oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020 alkaa 7.5.2019.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen aukeaa 24.5.2019.

Lue lisää teatteritaiteen perusopetuksesta: TEATTERITAITEEN PERUSOPETUS.

Kaikki Ilmaisukoulun opettajat ovat teatteritaiteen ammattilaisia. Opettajiin voit tutustua täällä. Osa seuraavan lukuvuoden opettajista ilmoitetaan vasta alkukesän aikana.

KENELLE?

Taiteen perusopetus 9-18-vuotiaille

TPO:n piirissä ovat kaikki 9-18-vuotiaat. Valittavana on kaksi vaihtoehtoista polkua:

1.  A-polku aloitetaan 9-11-vuotiaana. Jos sinulla ei ole aikaisempia opintoja teatteritaiteen perusopetuksesta niin valitse A1-ryhmä. Yhden vuoden harrastaneet valitsevat A2-ryhmän jne.
  2. Jos aloitat teatteritaiteen perusopetuksen 12-14-vuotiaana, niin valitse B1-ryhmä. 12-15-vuotias, joka on suorittanut B1 tason valitsee siis B2 kurssin jne.Voimme kuitenkin aina räätälöidä yksilöllisen opetussuunnitelman, joten ole yhteydessä jos tarvitset apua ryhmän valinnassa! Laita sähköpostia Ilmaisukoulun rehtorille: ilmaisukoulu(@)teatterituike.fi.

Opetus 5-8-vuotiaille

5-8-vuotiaat voivat osallistua varhaiskasvatuksen- ja valmentavan opetuksen kursseille.

Kurssit aikuisille

Aikuisten kurssit eivät ole osa taiteen perusopetusta, vaan ryhmät on jaettu kokemustason mukaan. Jos olet aloittelija tai kaipaat päivitystä taitoihin niin valitse alkeistason ryhmä. Alkeiskurssin käyneet tai muualla teatterikokemusta hankkineet valitsevat jatkokurssin. Jo pidempään teatteria harrastaneet voivat osallistua edistyneiden ryhmiin.

Aikuiset voivat halutessaan myös suorittaa taiteen perusopetuksen. Ota tällöin yhteyttä Ilmaisukoulun rehtoriin Riikka Hervaan: ilmaisukoulu(@)teatterituike.fi ja sinulle räätälöidään yksilöllinen opetussuunnitelma.

Lukuvuodelle on tulossa myös aikuisten lyhytkursseja klovneriasta, standupista ja akrobatiasta. Ilmoitamme näistä myöhemmin lisää!

MISSÄ?

Opetusta järjestetään seuraavissa toimipisteissä:

• Tapanilassa Teatteri Tuikkeella
  • Tapanilan ala-asteella
  • Suutarilan ala-asteella
  • Puistolan peruskoulussa
  • Käpylässä Karjalatalolla

MITEN MUKAAN?

Vanhojen oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020 alkaa 7.5.2019. Ilmoittautumislinkki toimitetaan sähköpostiin.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen aukeaa 24.5.5.2019. Ilmoittautumislinkki julkaistaan silloin täällä.

Yhteistyössä:

Ilmaisukoulun koulutus tapahtuu Ok-opintokeskuksen ohjauksessa ja tuella.