Ilmaisukoulu Tuikkeen suositut leirit!

Ilmaisukoulu Tuike järjestää kesäsisin ja syksyisin teatteri- ja sirkusleirejä Tapanilassa Tuikesalissa.

Leireille ei aikaisempaa kokemusta teatterista tarvita. Leireillä tutustutaan teatterin ja sirkuksen maailmaan erilaisten leikkien ja harjoitteiden kautta. Ohjaajina toimivat teatteri- ja sirkusalan ammattilaiset.

Kesäleirit 2019

Järjestämme kesäkuussa kaksi viikon mittaista teatterileiriä ja kaksi teatteri- ja sirkusleiriä 7-14-vuotiaille Tapanilassa.

Leireillä tutustutaan monipuolisesti teatteriin ja sirkukseen. Opetuksessa painotetaan ryhmässä toimimista, itseluottamuksen ja mielikuvituksen vahvistamista sekä erilaisuuden hyväksymistä. Viikon aikana tehdään myös teatteriretki. Viikko huipentuu demonstraatioesityksiin kurssilla opituista aineksista, joihin yleisöksi ovat tervetulleita oppilaiden perheet ja ystävät.
Leirien ohjaajina toimivat teatteri- ja sirkusalan ammattilaiset.

Leireillä tarjotaan lämmin kasvisruoka-lounas.

LEIRIT 7-10 -VUOTIAILLE: 4.-8.6. (MA-PE) KELLO 10:00-16:00
A) teatterileiri
B) teatteri- ja sirkusleiri

Hinta: 95 € /osallistuja
Ilmaisukoulun oppilaat 85 € / osallistuja

LEIRIT 10-14 -VUOTIAILLE: 11.-15.6. (MA-PE) KELLO 10:00- 16:00
A) teatterileiri LEIRI TÄYNNÄ. Huom! Teatteri- ja sirkusleirillä vielä tilaa, soveltuu hyvin myös vain teatterista kiinnostuneille
B) teatteri- ja sirkusleiri

Hinta: 95 € /osallistuja
Ilmaisukoulun oppilaat 85 € / osallistuja

Maksamalla leirimaksun ilmoittaudut mukaan leirille.

Peruutusehdot: Leiripaikan voi peruuttaa 17.5. asti, jolloin maksamme leirimaksun takaisin kokonaan, mutta maksusta peritään 10 euron käsittely – ja toimistokulu. 18.5. jälkeen peruutetusta leiripaikasta ei palauteta maksua ilman lääkärintodistusta. Peruutus tulee tehdä osoitteeseen ilmaisukoulutuike(ät)teatterituike.fi.

ILMAISUKOULULAISTEN ALENNUS: Leirin hinta on Ilmaisukoulun kevään 2019 oppilaille 85 €.
Käytä alennuskoodia: ilmaisukoulu19.

Jos sinulla on kysyttävää leireihin liittyen, otathan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen ilmaisukoulu(ät)teatterituike.fi.

Päivitämme ajankohtaista tietoa ja kuulumisia leireiltä Facebook-tapahtumaan.