Ilmaisukoulu Tuikkeen suositut leirit!

Ilmaisukoulu Tuike järjestää kesäsisin ja syksyisin teatteri- ja sirkusleirejä Tapanilassa Tuikesalissa.

Leireille ei aikaisempaa kokemusta teatterista tarvita. Leireillä tutustutaan teatterin maailmaan erilaisten leikkien ja harjoitteiden kautta. Lisäksi kokeillaan mm. naamio, varjo- ja aistiteatteria. Ohjaajina leireillä toimivat Ilmaisukoulun opettajia.

Näillä näkymin seuraavat leirit järjestetään kesällä 2019.

Kesäleirit 2018

Järjestimme kesäkuussa kaksi viikon mittaista teatterileiriä ja kaksi teatteri- ja sirkusleiriä.

Viikon aikana tutustuttiin mm. varjoteatteriin, keholliseen tunneilmaisuun, kehonhallintaan, akrobatiaan, maskeeraukseen ja erilaisiin naamioihin. Lisäksi opetuksessa painotettiin ryhmässä toimimista, itseluottamuksen ja mielikuvituksen vahvistamista sekä erilaisuuden hyväksymistä. Viikon aikana tehtiin myös teatteriretki, joka toteutetaan menemällä katsomaan yhdessä jotakin lähiseudun teatteri- tai sirkusesitystä. Viikko huipentui demonstraatioesityksiin kurssilla opituista aineksista, joihin yleisöksi olivat tervetulleita oppilaiden perheet ja ystävät.

Teatterileirien ohjaajina toimivat teatteri-ilmaisunohjaajat Ann-Mari Ohtamaa ja Veera Aaltonen.

Teatteri- ja sirkusleirien ohjaajina toimivat sirkusopettaja Sanna Warsell sekä teatteriopettaja Satu Halonen.

Leireillä tarjottiin lämmin kasvisruoka-lounas.

Leirit 7-10 -vuotiaille: 4.-8.6. (ma-pe) kello 10:00-16:00
  • teatterileiri TÄYNNÄ
  • teatteri- ja sirkusleiri TÄYNNÄ
Leirit 11-14 -vuotiaille: 11.-15.6. (ma-pe) kello 10:00- 16:00
  • teatterileiri TÄYNNÄ
  • teatteri- ja sirkusleiri

Hinta: 90€ /osallistuja, ilmaisukoulun oppilaat 80€ / osallistuja

Katso leiritapahtuma Facebookissa!

Jos sinulla on kysyttävää leireihin liittyen, otathan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen ilmaisukoulu(a)teatterituike.fi.