Ilmaisukoulu Tuikkeen suositut leirit!

Ilmaisukoulu Tuike järjestää kesäsisin ja syksyisin kaksi viikon mittaista teatterileiriä ja sirkusleiriä Tapanilassa Tuikesalissa.

Leireille ei aikaisempaa kokemusta teatterista tarvita. Leireillä tutustutaan teatterin maailmaan erilaisten leikkien ja harjoitteiden kautta. Lisäksi kokeillaan mm. naamio, varjo- ja aistiteatteria. Ohjaajina leireillä toimivat Ilmaisukoulun opettajia.

Kesäleirit 2018

Järjestämme kesäkuussa kaksi viikon mittaista teatterileiriä ja kaksi teatteri- ja sirkusleiriä.

Viikon aikana tutustutaan mm. varjoteatteriin, keholliseen tunneilmaisuun, kehonhallintaan, akrobatiaan, maskeeraukseen ja erilaisiin naamioihin. Lisäksi opetuksessa painotetaan ryhmässä toimimista, itseluottamuksen ja mielikuvituksen vahvistamista sekä erilaisuuden hyväksymistä. Viikon aikana tehdään myös teatteriretki, joka toteutetaan menemällä katsomaan yhdessä jotakin lähiseudun teatteri- tai sirkusesitystä. Viikko huipentuu demonstraatioesityksiin kurssilla opituista aineksista, joihin yleisöksi ovat tervetulleita oppilaiden perheet ja ystävät.

Teatterileirien ohjaajina toimivat teatteri-ilmaisunohjaajat Ann-Mari Ohtamaa ja Veera Aaltonen.

Teatteri- ja sirkusleirien ohjaajina toimivat sirkusopettaja Sanna Warsell sekä teatteriopettaja Kimmo Tähtivirta.

Leireillä tarjotaan lämmin kasvisruoka-lounas.

Leirit 7-10 -vuotiaille: 4.-8.6. (ma-pe) kello 10:00-16:00
  • teatterileiri
  • teatteri- ja sirkusleiri
Leirit 11-14 -vuotiaille: 11.-15.6. (ma-pe) kello 10:00- 16:00
  • teatterileiri
  • teatteri- ja sirkusleiri

Hinta: 90€ /osallistuja, ilmaisukoulun oppilaat 80€ / osallistuja

Maksamalla leirimaksun ilmoittaudut mukaan leirille: VERKKOKAUPPAAN

Katso leiritapahtuma Facebookissa!

Jos sinulla on kysyttävää leireihin liittyen, otathan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen ilmaisukoulu(a)teatterituike.fi.