Polttava elämä

Ilmaisukoulu Tuikkeen edistyneiden aikuisten Tuli-ryhmä esittää:

POLTTAVA ELÄMÄ

Polttava elämä porautuu elämän kipupisteisiin, menettämiseen ja luopumiseen, mutta myös kohtaamiseen ja elämän ytimessä piilevään iloon. Se tutkii syyllisyyden, kaipauksen, sekä läheisyyden ja etäisyyden teemoja. Esitys perustuu osittain työryhmän kohtaustyöskentelyyn Alice Munron Kallis elämä -novellikokoelman pohjalta.

Esitys hyödyntää fyysistä ilmaisua ja paikoin unenomaista logiikkaa lapsuusmuistojen, parisuhdeproblematiikan sekä jäähyväisten jättämisen moninaisen kudelman kuvaamisessa.

Kesto: noin 1 h

Ikäsuositus: yli 12-vuotiaille

TYÖRYHMÄ

Ohjaus ja käsikirjoitus: Orvokki Mäkelä

Esiintyjät: Okko Ahre, Oskari Eskola, Katja Honkanen, Anu Kultalahti, Marjo Moisio, Sinna Neitonen, Sallamaari Rapo, Helka Rinkinen, Laura Yli-Kaitala

Lavastus, puvustus, ja äänisuunnittelu: työryhmä

ESITYKSET

4.4.2020 klo 19
8.4.2020 klo 20
9.4.2020 klo 20
18.4.2020 klo 19
19.4.2020 klo 15

LIPUT

12 € / 10 €*

*Alennukseen ovat oikeutettuja lapset, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja alan ammattilaiset.

Lippukauppaan:

Lippuvaraukset ja lisätiedot: ilmaisukoulu(@)teatterituike.fi.

ESITYSPAIKKA

Teatteri Tuike, Viertolantie 2-4 B, 00730 Tapanila
Teatteri Tuike löytyy Tapanilan juna-aseman vierestä, paikalle pääsee helposti myös bussilla 74. Pihamaalta löytyy myös parkkipaikkoja.

Tilaan on esteetön sisäänkäynti, mutta WC ei ole esteetön. Tuikkeella on unisex WC:t.