Kuningatar K

Ilmaisukoulun Soihtu-ryhmä valmistaa kevääksi Laura Ruohosen Kuningatar K nimisen näytelmän.

Tosihistoriaan perustuva kertomus Kristiinasta, joka syntyy Ruotsin valtakunnan perijäksi aikana, jolloin naisen tärkein tehtävä on tuottaa jälkeläisiä ja heittää palloa huonosti. Kristiina kamppailee yläluokkaista hovietikettiä ja aikansa normeja vastaan kovaa, korkealta ja lujaa. Myyttisen kuningatarhahmon monia, tunnettuja ja tuntemattomia persoonallisuuden puolia todistavat myös heikkohermoinen Kuningataräiti, viisas paras Ystävä, kunnianhimoinen serkku KG sekä maailmankuulu filosofi Decartes. ”Onko sukupuolella sielua?”

Esitykset:

8.4. / 15.4.  klo 19.00

Liput 8/10€

Lippuvaraukset ilmaisukoulu(a)teatterituike.fi. Alennukseen oikeutettuja ovat opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset.

Kesto: noin tunti

Esitystä suositellaan yli 12-vuotiaille.

Ohjaus: Veera Aaltonen

Paikka: Teatteri Tuike, Tapanila, aivan juna-aseman kupeessa. Osoite: Viertolantie 2, Helsinki. Parkkipaikkoja löytyy piha-alueelta.