FUCKING ÅMÅL

Fucking åmålFucking Åmål on rohkea näytelmä nuorista ja nuoruudesta Åmålin pikkukaupungissa. On tarve elää tässä ja nyt: kokea, rikkoa rajoja, etsiä itseään, rakastaa ja saada rakkautta, mutta pikkukaupungin pienet piirit tukehduttavat. Oudoksi leimattu Agnes on salaa rakastunut suosittuun Eliniin. Kun Elin ja Agnes kohtaavat, kummankin elämä järkkyy pois tutulta radaltaan. Voittaako tarve ja oikeus saada olla oma itsensä pienen yhteisön asettamat paineet?

”Tajuutsä, kaikki johtuu tästä fucking Åmålista? Jos sä asuisit vaikka… Stokiksessa, sä saisit miten paljon naisia tahansa. Sä suorastaan hukkuisit naisiin.”
Rajun kielenkäytön takia K-13.

Esitysaikataulu julkaistaan pian.

Esiintyjät:
SOIHTU-ryhmän oppilaat

LIPPUKAUPPAAN

SOIHTU on taiteen perusopetuksen B5-tason 16-19 vuotiaille tarkoitettu ryhmä.

B5-TASO: OMA TAITEELLINEN PROSESSI PRODUKTIOSSA

Vuoden aikana kunkin oppilaan omaa persoonallista ilmaisua vahvistetaan improvisaation ja draaman perusharjoitteiden avulla. Tutustutaan teatterin tekemiseen kokonaisuutena ja teatterin erilaisiin rooleihin. Vuoden aikana tehdään ohjausharjoituksia, käsikirjoituksia ja kokeilaan skenografian eri osa-alueita.