Ilmaisukoulu Tuike Ilmaisukoulu Tuike

EDISTYNEET

Aikuisten teatterikurssit

Otathan rohkeasti yhteyttä jos ryhmät ovat täynnä, pyrimme perustamaan uusia ryhmiä kysynnän mukaan!
HUOM! Kaikkiin hintoihin lisätään 15e ilmoittautumismaksu.

Lukujärjestys 2018-2019

SÄIHKE -Naamioteatteri

RYHMÄ TÄYNNÄ
Edistyneiden ryhmä. Säihke keskittyy koko vuoden mustan huumorin sisältävän näytelmän rakentamiseen ja fyysisen näyttelijäntyön kehittämiseen. Ryhmään vaaitaan aikaisempaa kokemusta teatterin tekemisestä. Esityksessä yhdistellään hulvattomasti tekstiä, naamioteatteria, näyttämötappelua ja tarkkaa muotokieltä. Teatterinaamiot kehittävät näyttelijän reaktioita fyysisyyteen ja toimintaan. Näyttämötappelussa opetellaan turvallisia tapoja näyttää lyöntejä, potkuja yms. ja se on loistava apuväline rytmitykseen lavalla. Toteutettava näytelmä valitaan ryhmän koon mukaan. Ryhmä sopii tarkemman harjoitusaikataulun yhdessä harjoitusten alettua ja ensi-ilta on keväällä 2019.
Ryhmään sitoudutaan koko vuodeksi

Keskiviikkoisin
Kello: 18.30-21.00
Paikka: Teatteri Tuike, Viertolantie 2, Tapanila
Hinta: 460€/lukuvuosi
Opettaja: Kimmo Tähtivirta

TUPLAKIELTO -Improvisaatioteatteri

RYHMÄ TÄYNNÄ
Tuplakielto-ryhmä keskittyy kehittämään improvisaatiotaitojaan  eri opettajien johdolla. Ryhmä toimii kolmen viikon jaksoissa, sunnuntaisin alkuillasta aina vähintään  kaksi tuntia kerrallaan. Ryhmällä on vastuuopettajan lisäksi vierailevia opettajia ja ryhmä tulee esiintymään niin Tuikkeella kuin Tuikkeen ulkopuolellakin lukuvuoden aikana.  Kurssilla keskitytään mm. mimiikkaan ja fyysiseen ilmaisuun ja sen mahdollisuuksiin improvisaatiossa teemoilla: kuinka hyödynnän ja huomaan fyysiset tarjoukset? Enemmän toimintaa, vähemmän puhetta! Aikaisempi kokemus improvisaatiosta on välttämätön.

Sunnuntaisin
Kello: 17.00-19.00
Paikka: Teatteri Tuike, Viertolantie 2, Tapanila
Hinta: 225€/lukukausi TAI 410€/lukuvuosi
Opettaja: Anna Korolainen-Crevier

TULI-Produktioryhmä

RYHMÄ TÄYNNÄ

Ryhmä on tarkoitettu teatterista kiinnostuneille aikuisille, joilla on jo runsaasti kokemusta teatterin tekemisestä.  Ryhmä valmistaa näytelmän kevääksi 2019.  Produktio tullaan käsikirjoittamaan yhdessä ryhmän kanssa, improvisaatioiden ja erilaisten toiminnallisten tekniikoiden avulla. Produktiossa käytetään hyväksi fyysisen- ja visuaalisen teatterin tekniikoita sekä tutkitaan hienovaraisen ja kauniin vs liioittelevan ja groteskin ilmaisun eroja. Syksyn aikana tutustutaan myös muutamiin valmiisiin teksteihin, joita käytetään avuksi produktion käsikirjoituksessa. Ryhmä tutustuu vuoden aikana valosuunnittelun ja varjoteatterin hyväksikäyttämiseen näyttelijäntyössä.
Ryhmään sitoudutaan koko vuodeksi.

Ryhmä aloittaa syyslukukauden 17.9.

Maanantaisin
Kello: 18.30-21.00
Paikka: Teatteri Tuike, Viertolantie 2, Tapanila
Hinta: 460€/lukuvuosi
Opettaja: Nina Rinkinen

Share Project :