Cabaret Noir

Ilmaisukoulun aikuisten Tuli-ryhmän Cabaret Noir valittiin esiintymään Työväen Näyttämöpäiville ja siksi järjestämme myös yhden lisäesityksen Tuikkeella Helsingissä!

Tämän vuoden esitysten valitsija Jarkko Lahti nosti Cabaret Noirin valintaperusteluissa esiin teatterialallakin ajankohtaisen seksuaalisen häirinnän:

Tämä on vahvan ensemblen ja pitkälle viedyn fyysisen ilmaisun Me too -cabaret. Sanaton esitys vallankäytöstä työelämässä ja seksuaalisesta ahdistelusta on viiltävän tarkka kuva aikamme tabusta, jota puhutaan auki ilman sanoja, Lahti summaa.

CABARET NOIR

Cabaret Noir on showmaailmaan sijoittuva kertomus nuoren naisen unelmasta päästä parrasvaloihin. Mutta minkä hinnan hän on valmis maksamaan saavuttaakseen unelmansa?

Sanaton esitys yhdistää akrobatiaa, teatteria ja tanssia.

Esitystä ei suositella alle 13-vuotiaille. Saattaa sisältää voimakkaita kohtauksia.

Kesto: 1h 10min

Ohjaus: Nina Rinkinen
Akrobatiat: Sanna Warsell
Koreografiat: Henna Karekari ja Sanna Warsell
Ilmaisukoulu Tuikkeen Tuli-ryhmä on luonut esityksen devising-menetelmällä.

Lavalla:
Miika Elmgren
Johanna Fallström
Henna Karekari
Noora Kääriäinen
Susanna Melander
Sinikka Mäkinen
Auri Näres
Kati Repo

ESITYS TUIKKEELLA

20.1. klo 19.00 Teatteri Tuike

LIPUT: 14 € / 10 €

Alennukseen ovat oikeutettuja: lapset (alle 15v), opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet sekä alan ammattilaiset.

ESITYKSET TYÖVÄEN NÄYTTÄMÖPÄIVILLÄ

26.1. klo 21.30 Mikkelin Teatteri, Suuri Näyttämö
27.1. klo 12.00 Mikkelin Teatteri, Suuri Näyttämö

Työväen Näyttämöpäivien liput tulevat myyntiin 7.1.2019 osoitteeseen: https://www.tnp.fi.