Ilmaisukoulu Tuike Ilmaisukoulu Tuike

17.3.2020

ILMAISUKOULU TUIKKEEN OPETUS JATKUU TOISTAISEKSI ETÄOPETUKSENA 

Opetus jatkuu etäopetuksena 13.4.2020 asti. Toivomme, että voimme jatkaa normaaleja opetustunteja 14.4. alkaen, mutta seuraamme tilanteessa Suomen hallituksen ohjeistuksia ja etenemme niiden mukaan. 

Lisäksi kaikki Ilmaisukoulun huhtikuun ja toukokuun alun esitykset joudutaan perumaan. Opettaja pohtii yhdessä ryhmän kanssa erilaisia korvaavia tapoja toteuttaa esitys tästä huolimatta.

Oppilaat saavat tarkemmat tiedot etäopetuksesta sähköpostitse opettajaltaan. 

Toivotamme kaikille voimia ja kärsivällisyyttä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Terveisin, Ilmaisukoulu Tuikkeen henkilökunta

14.3.2020

ILMAISUKOULU TUIKKEEN OPETUS MUUTTUU VÄLIAIKAISESTI ETÄOPETUKSEKSI

Ilmaisukoulu Tuikkeen lähiopetus keskeytetään väliaikaisesti koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Tauko alkaa sunnuntaina 15.3.2020 ja kestää alustavasti lauantaihin 21.3.2020 asti. Tällä aikavälillä opetus tapahtuu etänä. 

Opettaja lähettää ryhmänsä oppilaille kotitehtävät sähköpostiin ennen normaalin oppitunnin ajankohtaa. Opettaja on oppilaiden tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla oppitunnin aikana. 

Kyseessä on ennaltaehkäisevä varotoimi, joka johtuu Suomen hallituksen suosituksesta rajoittaa lähikontakteja vapaa-ajan toiminnassa. Tiloissamme vierailee viikoittain useita satoja henkilöitä, minkä vuoksi riski taudin leviämiselle on olemassa, vaikkei tällä hetkellä ole tiedossa tartuntoja. Haluamme näin kantaa vastuun oppilaiden, opettajien ja heidän läheistensä terveydestä. 

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja THL:n uusia ohjeistuksia. Arvioimme opetuksen tilannetta uudestaan ensi viikolla. Tilanne elää koko ajan ja pyrimme löytämään sopivat ratkaisut tässä kaikille uudessa tilanteessa. Tiedotamme jatkosta sähköpostitse. Toivomme Ilmaisukoulun oppilailta ja vanhemmilta ymmärrystä ja joustoa tässä laajassa poikkeustilanteessa. 

Toivottavasti pääsemme kaikki pian terveenä takaisin teatterin pariin! 

Lisätiedot ensisijaisesti sähköpostitse Ilmaisukoulun rehtorilta: ilmaisukoulu@teatterituike.fi.