Ilmaisukoulu Tuikkeen leirit

Ilmaisukoulu Tuike järjestää vuosittain kesä-, syys- ja talvileirejä teatterista kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Tiedotamme tulevista leireistä piakkoin!

Järjestämme kesällä 2021
neljä viikon mittaista päiväleiriä 7-14-vuotiaille

Tervetuloa teatterileireille!

Leireille ei tarvita aiempaa kokemusta teatteriharrastuksesta, vaan tervetulleita ovat kaikki, jotka haluavat tutustua teatteriin ja itseilmaisuun. Jokaisella leirillä on oma teemansa, jonka kautta sukelletaan teatterin maailmaan tutkimaan laajemmin mielikuvitusta, luovuutta ja ympäröivää maailmaa.

Päivittäiseen ohjelmaan sisältyy erilaisia teatterillisia leikkejä ja harjoitteita. Leirillä opitaan ryhmässä toimimista, erilaisuuden hyväksymistä ja kasvatetaan itseluottamusta. Leiriläiset viettävät aikaa ulkona niin paljon kuin mahdollista.

Viikko huipentuu perjantai-iltapäivänä demonstraatioesityksiin, joihin yleisöksi ovat tervetulleita leiriläisten perheet ja ystävät.

Leirien ohjaajina toimivat viikolla 23 Minna Nieminen, Hilla Hanhela sekä Pauliina Lintula ja viikolla 24 Veera Aaltonen, Minna Nieminen ja Pauliina Lintula. Opettajat ovat teatterialan ammattilaisia.

Leireillä tarjotaan päivittäin lämmin kasvisruoka-lounas.

7-10 vuotiaille:

MYSTEERIJUTTU
viikko 22, 7.-11.6.2021 ma-pe klo 10-16

MYSTEERIMATKA
viikko 24, 14.-18.6.2021 ma-pe klo 10-16

10-14 vuotiaille:

SANKARITARINOITA
viikko 23,  7.-11.6.2021 ma-pe klo 10-16

OMA SANKARINI
viikko 24, 14.-18.6.2021 klo 10-16

LEIRIEN PAIKKA

Teatteri Tuike, Viertolantie 2-4 b Tapanila

OSALLISTUMISMAKSU JA ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen:
Maksamalla leirimaksun ilmoittaudut mukaan leirille ja sitoudut leiriviikkoon: siirry ilmoittautumiseen.

Hinta:
95 € / osallistuja

Ilmaisukoulun oppilaat:
85 € / osallistuja

Peruutusehdot:
Leiripaikan voi peruuttaa 31.5. asti, jolloin maksamme leirimaksun takaisin kokonaan, mutta maksusta peritään 10 euron käsittely – ja toimistokulu.
31.5. jälkeen peruutetusta leiripaikasta ei palauteta maksua ilman lääkärintodistusta.
Mikäli leiri jouduttaisiin poikkeustilanteessa perumaan viranomaisen päätöksestä johtuen, palautetaan leirimaksu kokonaisuudessaan.
Peruutus tulee tehdä osoitteeseen ilmaisukoulutuike(@)teatterituike.fi.

Jos sinulla on kysyttävää leireihin liittyen, otathan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen ilmaisukoulu(@)teatterituike.fi.