Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2020

Ilmaisukoulu Tuike tarjoaa teatteritaiteen perusopetusta kaikille 5-vuotiaasta aikuisiin saakka. Ryhmiä löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajille.

Kevätlukukaudelle 2020 otetaan uusia oppilaita!

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa pilvikanava.fi/tuike. Sivustolta näet tarkemmat tiedot kevätlukukauden ryhmistä ja kokoontumiskerroista. Joihinkin ryhmiin voi ilmoittautua suoraan ja osaan voi ilmoittautua varalle, jolloin saat kurssipaikan, mikäli syksyn ryhmästä kaikki eivät jatka kevätlukukaudelle.

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Siirry ilmoittautumissivulle (pilvikanava.fi/tuike). Valitse ensin sopiva ryhmä ostoskoriin. Kullekin kurssille voi ilmoittautua vain kerran. Mikäli haluat ilmoittaa useita oppilaita samalle kurssille niin joudut valitettavasti tekemään uuden oston kullekin oppilaalle. Voit kuitenkin ilmoittaa oppilaita eri kursseille samanaikaisesti.

Järjestämme opetusta eri toimipisteissä – tarkista ennen ilmoittautumista, että opetus on teille sopivassa paikassa.

Täytä henkilötietolomake. Huom! Ilmoitathan sellaisen sähköpostiosoitteen, jota luet aktiivisesti. Tiedotamme sähköpostitse tärkeistä opintoihin liittyvistä asioista, kuten muutoksista aikatauluihin. Lisäksi maksulinkki lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin.

Ilmoittautuminen koko vuodeksi

Jos ilmoittaudut sitovasti koko lukuvuodeksi, saat lukuvuosimaksun edullisempaan hintaan. Tällöin maksat ensin ilmoittautumisen yhteydessä 15 euron suuruisen ilmoittautumismaksun (maksua ei palauteta vaikka peruuttaisit paikkasi). Tämä summa vähennetään vuosimaksusta, johon saat maksulinkin kurssin alkaessa.

Ilmoittautuminen vain syys- tai kevätlukukaudeksi

Jos ilmoittaudut vain lukukaudeksi maksat ensin ilmoittautumisen yhteydessä 15 euron suuruisen ilmoittautumismaksun (maksua ei palauteta vaikka  peruuttaisit paikkasi). Tämä summa vähennetään kausimaksusta, johon saat maksulinkin kurssin alkaessa.

Voit halutessasi maksaa maksun erissä. Kun olet saanut sähköpostiisi maksulinkin, klikkaa Jousto-vaihtoehtoa ja tee osamaksusopimus. Tuike ei vastaa osamaksusopimuksen sisällöstä eikä ulkopuolisen tarjoajan mahdollisista lisämaksuista.

Kevätlukukaudelle jatkaminen:

Ilmoittautuessasi vain syyskaudelle, sinulle varataan automaattisesti paikka myös kevätkaudelle. Sinun ei siis tarvitse erikseen ilmoittautua kevätkaudelle vaan saat maksulinkin kevätlukukauden maksuun vuoden lopussa. Maksamalla kevään maksun voit uusia paikkasi. Voit halutessasi myös peruuttaa osallistumisesi kevätlukukaudelle saatuasi linkin. Laita tällöin meille viesti ja peruutamme kevätkauden osallistumisen, eikä sinun tarvitse maksaa kurssimaksua.