TULE MUKAAN ILMAISUKOULUUN!

Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu maksamalla 15€:n ilmoittautumismaksun verkkokaupastamme. Ilmoittautumismaksua ei palauteta vaikka paikkaa ei otettaisikaan vastaan. HUOM! Katsothan tarkasti, että valitset oikean ryhmän maksun.

Huom! Sisarusale 12€/lukuvuosi. Alennuksen saa toiselle saman perheen jäsenelle, joka on mukana Ilmaisukoulussa.

Lisätietoja ryhmistä: ilmaisukoulu(at)teatterituike.fi tai 044 035 5506

Ilmoittautumiset lukuvuodelle 2018-2019 TÄSTÄ!

Ilmaisukoulu Tuike tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet teatterin harrastamiseen ammatilaisten johdolla.

• Ilmaisukoulu Tuike siirtyy syksyllä 2018 taiteen perusopetuksen piiriin.

Ilmaisukoulu Tuikkeen opetuksessa tullaan käyttämään taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista opetussuunnitelmaa. Taiteen perusopetus on tavoitteellista tasolta toiselle etenevää ensisijaisesti lapsille ja nuorille järjestettävää eri taiteenalojen opetusta.  Taiteen perusopetus on antaa oppilaalle valmiuksia ilmaista itseään ja hakeutua asianomaisen taiteenalan ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen. Taiteen perusopetus pohjautuu lakiin, jossa mm. määritetään opettajien pätevyyskelpoisuus. Sitä ohjaa Opetushallituksen päättämä opetussuunnitelma, joiden pohjalta oppilaitokset suunnittelevat omat opetussuunnitelmansa. Ilmaisukoulu Tuikkeen opetussuunnitelmaan on sisällytetty vahvasti fyysinen- ja visuaalinen teatteri.

• Taiteen perusopetusta voidaan oppilaan halutessa järjestää myös aikuisille, tästä tulee ilmoittaa Ilmaisukoulun rehtorille, jonka kanssa laaditaan oppilaalle yksilöllinen opetussuunnitelma.

Lue lisää teatteritaiteen perusopetuksesta: TEATTERITAITEEN PERUSOPETUS

Yhteistyössä:

Ilmaisukoulun koulutus tapahtuu Ok-opintokeskuksen ohjauksessa ja tuella.