Vanhojen oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020 alkoi 7.5.2019  – ilmoittautumislinkki on lähetetty kaikkien nykyisten oppilaiden ilmoittamiin sähköposteihin. Tarkista siis sähköpostisi (myös roskaposti!) ja ota yhteyttä, mikäli et ole saanut viestiä keskiviikkoon 8.5. mennessä.

Ilmoittautuminen uusille oppilaille aukeaa 24.5. – ilmoittautumislinkki julkaistaan silloin nettisivuilla

Tietoa ryhmien esityksistä:

Varhaiskasvatuksen, valmentavan opetuksen sekä A1-tason opetuksen ryhmät valmistavat demo-esityksen kaikkien ryhmien yhteiseen kevätjuhlaan.

Aikuisten ja nuorten varsinaiset produktioryhmät on merkitty alle.

Kaikki muut ryhmät valmistavat demo-esityksen, joka esitetään ryhmän kanssa sovittuna ajankohtana omalla opetuskerralla.

RYHMÄT

• TUPLAKIELTO
  • SÄIHKE, produktioryhmä
  • TULI, produktioryhmä

Lukuvuodelle on tulossa myös aikuisten lyhytkursseja klovneriasta, standupista ja akrobatiasta. Ilmoitamme näistä myöhemmin lisää!

Tietoa ryhmien tasoista:

• Taiteen perusopetus 9-18-vuotiaille
    TPO:n piirissä ovat kaikki 9-18-vuotiaat. Valittavana on kaksi vaihtoehtoista polkua:
    1. A-polku aloitetaan 9-11-vuotiaana. Jos sinulla ei ole aikaisempia opintoja teatteritaiteen perusopetuksesta niin valitse A1-ryhmä. Yhden vuoden harrastaneet valitsevat A2-ryhmän jne.
    2. Jos aloitat teatteritaiteen perusopetuksen 12-14-vuotiaana, niin valitse B1-ryhmä. 12-15-vuotias, joka on suorittanut B1 tason valitsee siis B2 kurssin jne.Voimme kuitenkin aina räätälöidä yksilöllisen opetussuunnitelman, joten ole yhteydessä jos tarvitset apua ryhmän valinnassa! Laita sähköpostia Ilmaisukoulun rehtorille: ilmaisukoulu(@)teatterituike.fi.
  • Opetus 5-8-vuotiaille
    5-8-vuotiaat voivat osallistua varhaiskasvatuksen- ja valmentavan opetuksen kursseille.
  • Kurssit aikuisille
    Aikuisten kurssit eivät ole osa taiteen perusopetusta, vaan ryhmät on jaettu kokemustason mukaan. Jos olet aloittelija tai kaipaat päivitystä taitoihin niin valitse alkeistason ryhmä. Alkeiskurssin käyneet tai muualla teatterikokemusta hankkineet valitsevat jatkokurssin. Jo pidempään teatteria harrastaneet voivat osallistua edistyneiden ryhmiin.Aikuiset voivat halutessaan myös suorittaa taiteen perusopetuksen. Ota tällöin yhteyttä Ilmaisukoulun rehtoriin Riikka Hervaan: ilmaisukoulu(@)teatterituike.fi ja sinulle räätälöidään yksilöllinen opetussuunnitelma.